DEVA: Turizm Fakültesi Hasankeyf’e kurulmalıdır

featured

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci ve Hasankeyf İlçe Başkanı Mehmet Emin Bulut, Batman’a kurulacak olan turizm fakültesinin Hasankeyf ilçesine kurulması için imza kampanyası başlattıklarını belirtti.

YÖK tarafından Batman’a kurulması kararlaştırılan turizm fakültesinin Hasankeyf ilçesine kurulması gerektiğini belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “Turizm açısından ülkenin en iyi noktalarından biri olacakken bir baraj uğruna heba edilen ilçemizde yaraları sarmak için ilimize kurulması planlanan turizm fakültesinin Hasankeyf’e kurulması büyük bir elzemdir. İlçedeki vatandaşlarımızın da bu yönde ciddi bir talebi bulunuyor. Antik kentimizde turizmi geliştimek amacıyla her türlü yeni çalışmaya ihtiyaç olduğu çok açık. Özellikle ilçemizde eğitim ve istihdam açısından çok ciddi sorunlar yaşanıyor. Bu fakülte ile birlikte bu konudaki sorunları bir nebze olsun aşabilme fırsatımız var.” ifadelerini kullandı.

İMZA KAMPANYASI BAŞLATTILAR

DEVA Partisi Hasankeyf İlçe Başkanı Mehmet Emin Bulut, YÖK tarafından Batman’a kurulması için onaylanan Turizm Fakültesinin Antik Kent Hasankeyf’e yapılması için imza kampanyası başlattıklarını belirterek, “YÖK tarafından Batman Üniversitesi’ne kazandırılan turizm fakültesinin Hasankeyf ilçemize kurulması için bir imza kampanyası başlattık. Özellikle ilçemizin ekonomisine ciddi katkı sağlayacak olan bu fakülte için altyapı konusunda da ilçemizin eksiklikleri büyük oranda giderilmiş durumda. Çok kısa bir süre olmasına rağmen ilgili kampanyamızda 5 bin imzaya ulaştık. Vatandaşlarımızın talebini içeren imzalarımızı YÖK ve Batman Üniversitesi Rektörlüğüne teslim edeceğiz.” dedi.

Yorumlar kapalı.



Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!