Kapanan Batman Burada İnstagram hesapları hakkında açıklama

featured

Kamuoyunun ve değerli okur ve takipçilerimizin dikkatine;

4 Mayıs günü Türkiye’nin Batman ilinde faaliyet gösteren ve bölgenin en kapsamlı hesabı olan “Batmanburadacomtr” ve 18 Mayıs günü ise “batmanburada” adlı İnstagram hesaplarımız bir anda erişime engellendi ve sonrasında “Taklit Hesap” diyerek kapatıldı.

İnstagram yetkilileri ile iletişime geçtik, Nasıl biz Taklit Hesap olabiliriz diye sorduk/yazdık.

Şirketimizin resmi belgeleri, patentleri ve evraklarımız tamam, gönderiler bize ait, bugüne kadar 1 kere telif cezası bile almadık ve kimi taklit etmişiz o hesapta ortada yok.

Yaklaşık 15  gündür görüşebildiğimiz erişebildiğimiz yetkililerle irtibata geçtik . 8 senedir emek verdiğimiz 15’in üzerinde çalışanı 10 binlerce gönderisi bir hesapta 370 bin, diğer hesapta ise 160 bin takipçisi olan hesabımız Instagram’ın bir bug’ı yüzünden biri günlerdir biri de bugün kapalı durumda.! Kişiler Logomuzu 5-6 içeriğimizi ve biomuzu birebir kopyalayıp taklit formu dolduruyorlar, bu kadar evet bu kadar basit yapmışlar.

8 sene emek verip bir yerlere getirelim markayı sonra 16-17 yaşında çocuklar bu şekilde sayfanızı kapatabilsin ve milyar dolarlık instagram bu konuda bir şey yapmıyor, halen inanamıyoruz.

İnstagram yetkilisinin size söylediğini söyleyelim, en kısa zamanda size dönüş yapacağız diyor bu 1 günde sürebilirmiş 1 ayda yani hepimizin sayfaları büyük tehlike altında! ve bundan korunmanın hiç bir yolu yok mavi tikli sayfa olsanız bile nafile kapanıyor.

Bu açık yüzünden son 1 aydır yüzlerce hesap kapatılmış halen kapalı olanlarda var Business üzerinden iletişime geçtiğimiz Meta Concierge ekibinin bile haberi yok hiç bir şeyden anlatıyorsunuz form doldurmakta yardım ediyorlar o kadar peki diyoruz bu form a acil dönüş yapılabilir mi sonuçta anlaşmalar, projelerimiz ve markamız zarar görüyor o konuda bir şey söyleyemiyoruz diye cevap alıyorsunuz yani oradan ulaşmakta işe yaramıyor ama reklam konusunda bir yardıma ihtiyaç duysanız direk canlı yardımdan muhatap buluyorsunuz ÇOK ACI!

Bu yazıyı lütfen herkesle paylaşın ki firmalarınızın ve kendinizin isimlerine yakın hesaplar açılırsa direk şikayet edin.. Kapanan hesapları açtırmak için bile insanlar türemiş para karşılığı hesap açıyorlar ama siz bir tane yetkili bulamıyorsunuz koskoca sayfa elimiz kolumuz bağlı maile cevap bekliyoruz bugün 14. gün.

Mesela bu sorun Tiktok’da olsa Türkiye sorumlusuna bizzat ulaşıp bir kaç saatte bu işi çözebiliriz çünkü hep bizimle ilgilendiler, Twitter bile hızlı dönüş yapıyor ama Instagram bu şekilde kimseyi bulamıyor ve çok geç dönülüyor sizin markanız zarar mı görüyor, işiniz zarar mı görüyor umurlarında değil..

BATMAN BURADA

 

 

Yorumlar kapalı.



Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!