“Memlekette bir yaprak düşse canımız acır”

featured

Batman’da sel felaketinin yaşandığı bölgeyi gezen MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, ‘Memlekette bir yaprak düşse canımız yanar, içimiz acır.’ dedi.

3 çocuk ve 1 annenin talihsiz bir şekilde sel sularına kapılıp yaşamını yitirmelerinin acı verici olduğunu belirten Başkan Çetin, acılı aileyi ziyaret edip baş sağlığı dileklerinde bulundu.

“SEL YÜREĞİMİZİ YASA BOĞDU”

‘Bir insanımız üzülse, parmağı kanasa, gözlerinden yaş aksa, uykularımız kaçar, yüreğimiz yanar ve canımız acır’ diyen MHP batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “Sel felaketinin yaşandığı andan itibaren halkımızı yalnız bırakmadık. Tahliye ve birçok konuda parti olarak üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Bu aynı zamanda hepimizin insani görevidir. 3 çocuğumuzu ve bir annemizi kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun. Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Geride kalan vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için bir an olsun onları yalnız bırakmayacağız. Yeter ki; halkımızın yüzü tekrar gülsün. Her felakette olduğu gibi bundan da devlet, millet ve halkımızla birlikte rahatlıkla üstesinden geleceğiz. Sayın Valimiz Ekrem Canalp, bu konuda büyük bir çaba sarf ediyor. Allah bu tür acıları bir daha hiç kimseye göstermesin.” diye konuştu.

 

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!