Batman’da 19 Mayıs kutlamaları gerçekleşti

featured
Batman’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Batman’da da kutlandı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Batman merkez Gültepe Mahallesi’nde bulunan Millet Bahçesi’nde düzenlenen kutlama programına;  Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp,  Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Koç, Batman Cumhuriyet Başsavcısı Murat Şahingöz, Batman Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. İdris Demir,  Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, İl Jandarma Komutanı Albay Adem Taşkın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi partilerin il başkanları, STK temsilcileri, sporcular ile çok sayıda öğrenci katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlama programı; Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’in günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşma ile devam etti.
Batman'da 19 Mayıs kutlamaları gerçekleşti
Sporcuların Gösterileri İzlenmeye Değerdi
Öğrenci ve sporcular tarafından; karate, taekwondo, judo, Wushu, jimnastik ve güreş dallarında sergilenen gösteriler beğeniyle izlendi.
Gençlik Merkezleri halk müziği korusu konseri ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından kutlama programı; Türkiye genelinde düzenlenen çeşitli spor müsabakalarda ve ilimizde düzenlenen kültür sanatsal etkinliklerinde dereceye giren sporculara ödüllerin verilmesiyle sona erdi.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!