Atatürk Parkı’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları

featured
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Batman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
Atatürk Parkı'nda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarıAtatürk Parkı’nda düzenlenen kutlamalara;  Vali Ekrem Canalp, Garnizon Komutanı Hava S/S Albay İhsan Kaplan, Batman Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Batman Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. İdris Demir, Batman Barosu Başkanı Av. Erkan Şenses, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adem Taşkın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir ÖZER, Kamu Kurumlarının yöneticileri, Siyasi Partilerin İl Başkanları, STK temsilcileri ile sporcular ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Atatürk Parkı'nda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları
Kutlama alanında öğrenci ve sporcular tarafından sergilenen karate, taekwondo, judo, tenis, masa tenisi, kick boks, boks ve güreş dallarında temsili gösteri yapan sporcuların gösterileri gerçekleşti.
Kutlama programı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Spor Bayramı vesilesi ile düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerin verilmesi ve Gençlik Merkezi Müzik Korosunun konseri ve halk oyunlarının ardından sona erdi.

Yorumlar kapalı.



Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!